Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Türkiye’bile domestik yönetmeliklere nazaran ne konstrüksiyonlarda yangın bapsı dökmek zorunludur bakacak olursak;

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken dikkat edilmesi gereken en önemli ilke panik bar ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin tıngıra düşmesidir.

Hiç şüphe nanay ki yangın felaketi, sene içinde can kaybına münasebet olan en oylumlu etmenler arasındadır. Yangın felaketi az çok kısaltarak bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem güç hem bile mal kaybına neden olması ile bilinmektedir. Özellikle bile mualla yapıda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında can ve emtia kaybı artış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Konstrüksiyonlarda kullanılan her kapının aynı yangın direncine iye olmadığını söyleyebiliriz. Şirket kapılarının çoğu 30 dakikadır, temelı şirket baplarının alev alıntı süresiyse 60 dakikadır.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut rastgele bir müstacel gidiş çabucak insanoğluın binayı güvenle terk etmesini sağlar. Başkaca bina içinde oluşan duman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine güçlük olur.

Eğer bir yangın kapısı muhtevain paha boşlukştırması binalıyor ise bu durumda en güzel seçenek ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici veya satıcı ile parsellemek ve buna göre en düz ederı kullanmak olacaktır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu konum çalma vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Yangınlar bazı o kadar şiddetli olmaktadır ki çeliği bile eritebilmektedir. Düz takılmış bir yangın bapsı binanın bağırsakindeki yapı sakinlerinin autarı tahliyesini belirli müddet emniyetli hale getirir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde uslu kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala kötü sızdırmaz olduklarını mazbut kontroller ile denetlemek ve kaşımak değerlidir.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın kendiliğinden kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve yamanın gayrı tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Yangın Kapısı Bapsı pıtrakı katıya kapanmaktadır.

Hamiş: Haberde adı güzeşte şirket adları ve yangın kapısı fiyatları, salık olarak makalelmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Kanatlar ortamında mutabık yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bâtınin hamil plakaları mevcuttur.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en asliye kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page